Publicat în Uncategorized

Usturoiul și uleiul de măsline sunt două alimente care au proprietăți vindecătoare.

Usturoiul este antibacterian, antifungic și antiviral. Își derivă proprietățile din compușii săi suferinzi, care acționează ca antioxidanți și sunt utili pentru inimă. Deși doar scade colesterolul, luminează și sângele și reduce riscul de cheaguri de sânge, atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale.

Cei care iau șase sau mai multe capsule pe săptămână văd riscul de cancer de colon, stomac sau prostată redus la jumătate față de cei care nu iau mai mult de una.

Usturoiul este o sursă de cupru, fier, zinc, magneziu, german și seleniu. Pentru a folosi cât mai bine aceste proprietăți, tăiați sau zdrobiți becul și lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute, pentru a elibera complet compușii suferiți.

Becurile trebuie să fie cărnoase, iar păstăile, netede și fermi. Nu le puneți la frigider, ci păstrați-le într-un recipient deschis, răcoros și în aer liber. Vor sta două luni.

Ia o sticlă de ulei de măsline și înmoaie niște căței de usturoi străpunși cu furculița sau un ac sterilizat. Închide bine sticla și pune-o departe de soare timp de două săptămâni. După această pauză, puteți lua trei linguri din acest amestec în fiecare dimineață.

Acest antibiotic purifică sângele. De asemenea, tratează hemoroizii, precum și durerile articulare. Dacă iei această soluție zilnic, poți combate problemele cardiace, tensiunea arterială ridicată și răcelile.

Problema căderii părului poate fi tratată și cu acest antibiotic natural.

Publicitate

Autor:

https://viataeundans.blogspot.com/

Un gând despre „Usturoiul și uleiul de măsline sunt două alimente care au proprietăți vindecătoare.

Comentariile sunt închise.