Publicat în Uncategorized

Puncte de automasaj in caz de tuse, pentru a ne mai calma acele supărătoare episoade de tuse cu care ne confruntam de regula atunci când suntem răciți sau gripati. Mai multe – pe canalul meu de YouTube www.YouTube.com/CeciliaCaragea.

Atenție mare! Daca vedeți ca tusea nu va trece după câteva zile, mergeți la medic, pentru ca unele afecțiuni grave pot debuta cu o tuse supărătoare care nu mai trece… Aveți grija de voi și de cei dragi!

#tuse #raceala #gripa #presopunctura #masaj #masaje #automasaje #automasaj #sanatate #sănătate #antitusiv #antigripal #health #healthy #healthtips #healthytips #healthandwellness #remedios #remedies #remedy #healthtip #medicinatradicionalchinesa #medicinaalternativa #medicinachinesa #medicinapreventiva #medicinaintegrativa #healthinfluencer #healthblogger #healthblog #healthbloggers

Publicitate

Autor:

https://viataeundans.blogspot.com/

Un gând despre „Puncte de automasaj in caz de tuse, pentru a ne mai calma acele supărătoare episoade de tuse cu care ne confruntam de regula atunci când suntem răciți sau gripati. Mai multe – pe canalul meu de YouTube www.YouTube.com/CeciliaCaragea.

Comentariile sunt închise.