Publicat în Uncategorized

In Biserica Ortodoxa, Sfintii Apostoli Petru si Pavel sunt praznuiti in aceeasi zi, deoarece amandoi s-au savarsit la data de 29 iunie, la Roma, fiind ucisi din ordinul imparatului Nero. Despre Sfantul Apostol Petru se spune ca a fost rastignit cu capul in jos, in jurul anului 64, in timp ce Sfantul Apostol Pavel a fost decapitat, in anul 67, moastele celor doi Sfinti Apostoli fiind asezate apoi impreuna. Afla mai multe detalii aici:

https://www.daciccool.ro/traditii/romania-crestina/1617-sfintii-apostoli-petru-si-pavel?fbclid=IwAR03SEGvZ_IeuaPkKqwu5Dhiv0E-1AmYVbk–Clm5GAeRzYn1_xzaYJyZ6s

Autor:

https://viataeundans.blogspot.com/

Un gând despre „In Biserica Ortodoxa, Sfintii Apostoli Petru si Pavel sunt praznuiti in aceeasi zi, deoarece amandoi s-au savarsit la data de 29 iunie, la Roma, fiind ucisi din ordinul imparatului Nero. Despre Sfantul Apostol Petru se spune ca a fost rastignit cu capul in jos, in jurul anului 64, in timp ce Sfantul Apostol Pavel a fost decapitat, in anul 67, moastele celor doi Sfinti Apostoli fiind asezate apoi impreuna. Afla mai multe detalii aici:

Comentariile sunt închise.